SURAH AL'ASR -

SURAH  AL'ASR -

3.29.2009

SENI KHAT...

Agak lama aku tak update blog. Bukan apa sibuk dengan kerja kat sekolah dan family. Hari minggu ni ada sedikit kesempatan, aku pun buka blog dan update sedikit. Adalah beberapa khat yang agaknya boleh digunakan. Kepada shukur , thanks coz copykan aku buku dan jangan lupa rehat sikit. Jangan sibuk je memanjang. Buat ajep, bila lagi nak sambung study? Insya Allah jika ada kelapangan aku akan terus update blog ni... adios.


















3.16.2009

SEMPENA CUTI SEKOLAH...

Gambar-gambar ni aku ambil pada hari Sabtu lalu. Cuti sekolah ni, bawa family aku picnic kat Pantai Tanjung Aru. Release tension dia orang.




















KEINDAHAN CIPTAAN TUHAN...

Saksikanlah...








KEINDAHAN CIPTAAN TUHAN...

Gambar-gambar ni aku shot kat tepi pagar di belakang rumah. Nilailah sendiri keindahannya.











3.09.2009

KEINDAHAN ALAM CIPTAAN ILAHI...

Gambar-gambar ni aku shot dah lama. Tapi disebabkan kesibukan jadi tak dapatlah aku nak posting dengan kadar segera. Sebabnya nak kena edit sikit bior senang nak postingkan. Broadband celcom aku pun macam hampeh. nak upload sikitlah punya susah, masuk ni dah berpuluh kali aku komplen kat celcom. Tapi tetap macam tu juga. Aku ingat besok aku nak terminate broadband aku. Nak cari isp lain. Buat sakit hati je, bayor bil tiap-tiap bulan tapi tak boleh guna. Nipun aku guna 1515 aku. ok jugalah boleh posting gambo-gambo yang dak aku shot tu. Bak kata orang tetua, tak ada rotan akar pun berguna juga. Oklah adios... selamat menjamu mata.