SURAH AL'ASR -

SURAH  AL'ASR -

1.19.2009

KEINDAHAN CIPTAAN TUHAN...

Gambar-gambar ni aku snap di Pantai Manis, Papar. Dekat je rumah aku lebih kurang 4 km. Masa ni angin tengah kuat dan laut berombak. Aku akan rakamkan lagi keindahan pantai-pantai yang terdapat kat Sabah ni untuk santapan mata...













1.04.2009

RELEX SEBENTAR...

Gambar-gambar ni dah pernah aku postingkan dulu. Tapi aku tak touch up. Kali ni aku postingkan sekali lagi tapi aku dah edit gambar ni. Saja nak test sebab dah lama aku tak edit gambar-gambar. Dah hampir lupa macamana nak edit gambar ni. Tapi ni kira oklah... cuma nak recall balik...