SURAH AL'ASR -

SURAH  AL'ASR -

6.27.2009

RENUNG SEJENAK...

Agak lama blog ni tak diupdate. Bukan apa, agak sibuk sedikit dalam dua tiga minggu ni. Hampir setiap sabtu ada je aktiviti di sekolah... Sehingga minggu depan aktiviti akan berjalan. Lagipun tengah sibuk dengan study aku. Sambung lagi... Semalam, Ya datang rumah. Amacam... ok tak Sabah... Ya. Harap-harap jangan kau serik nak datang sini lagi.
Buat Azaran... bila lagi nak ke sini. Setakat tempat tinggal jangan risau. Ditanggung beres. Tambang tak mahal, rajin-rajin kau orang check kat web MAS atau AIRASIA. Kalau ada rezeki, kau dapat tambang murah. Tapi nak kena rajin check.
OK aku stop dulu. Ada masa nanti posting baru akan menyusul. Nak siapkan sedikit presentation untuk seminar besok.