SURAH AL'ASR -

SURAH  AL'ASR -

8.30.2011

Aidil Fitri 1432H...

Sambutan aidil fitri 1432H

Anak-anak bersama sensei Ag. Hashim... Jurulatih karate...


Keluarga besar...

8.29.2011

Gaya menunggang motorsikal...

kekadang tanpa di sedari pelbagai gaya penunggang motorsikal... sempat juga aku shot...




Dari depan rumah...

Sekali pandang kereta ni nampak macam berhenti... jangan silap... aku shot masa kereta ni semua bergerak... dari depan rumah je... dengan canon 550D dan lens 70-300... inilah hasilnya... sedikit editing... coz nak masukkan tag aku kenelah edit...







Seharian di rumah... sehari sebelum hari raya 2011...

sambil membuat persiapan raya... sempat juga shot... lepas gian... coz dah agak lama canon aku tu terperuk dalam dry box...




8.21.2011

MERDEKA KE 54...

Aku nak ucap selamat hari merdeka buat semua yang pernah singgah menjengok blog aku... tapi macamanapun aku tak nak pakai tema yang dia orang bagi tu... ada ke betul tema dia orang :1 Malaysia, Transformasi Berjaya, Rakyat Sejahtera... aku tak taulah sapa yang buat tema ni... berjaya dan sejahtera apanya????? menderita adalah... banyak benda yang tak munasabah ada kat Malaysia ni... bab menjahanamkan kehidupan rakyat tu memang berjaya... dan yang sejahtera apa dia... itu yang aku nak persoalkan... nak beli minyak masak pun kena catu... (2 pack/botol seorang pelanggan)... sejahteralah tu... harga barang yang naik setahun 2 , 3 kali itu tandanya sejahtera???? pelik... sapa yang buat tema ni... memang mangkuk ayun...


Kad Raya...

Salam aidil fitri aku nak ucapkan... moga syawal yang bakal menjelang tidak berapa hari lagi dapat mmenjadikan kita semua tabah menghadapi cabaran kehidupan...