SURAH AL'ASR -

SURAH  AL'ASR -

12.26.2008

KEHIJAUAN ALAM...

Sebenarnya pagi ni aku tengah marah coz broadband aku lembab giler dah dua hari. Aku dah report tapi bila dia jawab dua perkara yang akan ditanya check akaun, kedua akan buat laporan. rasanya macam aku nak tukar lain je. sabar ... hampeh betul dia orang ni. Nasib baik line tmnet au masih aktif. jadi aku gunalah. dail up lebih laju dari broadband tak ke haru beb... ok nak sejukkan hati tengok benda-benda yang indah... hargailah kehijauan dan keindahannya.










12.25.2008

Nilailah sendiri...

Gambar ni diambil semasa perjalanan balik ke Taman Kempas Indah semasa cuti sekolah ni. Apa yang menarik bebudak ni sepatutnya duduk kat rumah. Tapi mereka melilau kat trafik light di LHDN/Plaza Angsana JB. Di manakah pengawasan ibubapa semasa cuti sekolah... Nilailah sendiri gambar ini...